8 regals per a professionals de l'enginyeria

Queda menys d'un mes per celebrar Nadal i compartir moments especials amb la família i amics. Això també significa que cada vegada queda menys temps per pensar en els regals per als nostres éssers estimats. Pensar en el regal adequat mai és una feina fàcil i menys quan es tracta de saber què regalar a un enginyer o a una enginyera. Per aquesta raó, a Fulls d'Enginyeria hem preparat un recopilatori amb productes per regalar aquest nadal a professionals de l'enginyeria i, així, facilitar-vos la feina. La llista inclou des de regals complexos, com una impressora 3D, a més senzills, com un trencaclosques per entrenar l'agilitat mental. El que queda clar és que hem seleccionat una varietat d'artefactes i objectes que segur que us inspira per trobar el regal ideal. 

Marble Night City 3D

El primer producte de la llista va dirigit als apassionats de la construcció d'estructures i maquetes. Marble Night City és un kit de Robotime de trencaclosques de marbre 3D que utilitza fusta contraxapada de tall làser no tòxica, suau i sense rebaves i no necessita cola. És una pista de marbre real que forma una fortalesa. L'engranatge s'activa a través d'agitar el mànec i hi ha un dispositiu desviador que permet que una bola d'acer entri a diferents pistes. La vora exterior negra combina perfectament amb el suport acrílic transparent. Té 253 peces en total i l'estructura consta de distribuïdors de torre, rampes en espiral, salvavides de grues, elevadors de rodes, tobogans curts, petits interruptors, etc. Fer aquesta joguina de construcció mecànica no només requereix cura, sinó també paciència, ja que es triga al voltant de 7 hores a completar el muntatge.
 

image

Impressora 3D X1 Carbon Combo

Cada vegada la impressió 3D és més habitual a les llars, per aquesta raó, proposem la impressora 3D X1-Carbon Combo de Bambu Lab multicolor amb capacitat multimaterial. Aquesta ofereix una impressió d'alta qualitat amb Resolució Lidar de 7 μm. Incorpora un CoreXY d'alta velocitat amb acceleració de 20.000 mm/s². Presenta una detecció de fallades d'espaguetis i inspecció IA de la primera capa. El sensor lidar pot verificar la primera capa per poder tornar a fer qualsevol cosa. La impressora està equipada amb un refredament addicional i un filtre i engranatge, motor d'acer endurit, que desbloqueja una selecció més àmplia de materials i s'especialitza en polímers reforçats amb fibra de vidre i carboni. El sistema d'anivellament automàtic Dual Bed comprova una major fiabilitat. Els sensors de força lidar i analògic es creuen per obtenir una capa addicional de redundància a l'anivellament. 

image

iFixit Pro Tech Toolkit

Tot enginyer necessita el seu kit d'eines. El toolkit que presentem d'iFixit inclou un mànec tornavís ergonòmic, fet d'alumini anoditzat, amb portapuntes magnetitzat, a més de 64 puntes de precisió (4 mm) i diverses eines d'obertura. Disposa de gran varietat de puntes per cargolar per reparar qualsevol dispositiu electrònic com ordinadors portàtils, PC, mòbil, càmera digital, consoles de videojocs i electrodomèstics. Gràcies a l'interior de goma escuma i al tancament magnètic de l'estoig, les eines es poden guardar i transportar de manera segura. A més, la tapa serveix com a organitzador de cargols. És un conjunt que porta les eines necessàries per a qualsevol reparació electrònica.

image

Adeept 5-DOF, Kit de braç robòtic

També tenim que afegir la robòtica a aquesta llista. El kit de braç robòtic 5-DOF, desenvolupat per Adeept per als amants dels robots, és compatible amb Arduino IDE. Inclou un manual detallat i proporciona una varietat interessant de línies de codi Arduino. També disposa de múltiples mètodes de control: control manual i remot (controlat per programari de PC basat en processament gràfic). A més, incorpora múltiples característiques d'autoaprenentatge, dibuix, imitació, etc. La placa del controlador i Arduino UNO R3 estan integrats en una PCB per a un rendiment més estable.

image

Mini Trencaclosques de metall i fusta

El següent producte va per als aficionats als reptes mentals, una joguina de trencaclosques 3D de metall i fusta de la botiga Yideng. És un artefacte original de l'antiga Xina, on es coneixia com a Kong Ming Lock. És un joc de fusta que permet reforçar i desenvolupar el pensament lògic i entrenar el cervell, ja que representa un gran desafiament. Està fet d'acer inoxidable i no és fàcil de doblegar o de trencar, fins i tot si es llença o es trepitja. Els jugadors no els poden obligar a obrir, només obrir-los de la manera correcta. Amb 20 trencaclosques diferents, aquest joc de trencaclosques és molt interactiu per jugadors individuals.
 

image

Motxilla per portar eines

Els enginyers necessiten on portar totes les seves eines de manera fàcil, còmode i segura per treballar. Per aquesta raó presentem aquesta motxilla per transportar eines de la marca Stanley. El producte disposa de 15 kg de capacitat de càrrega. La bossa ofereix un divisor desmuntable amb butxaques per a eines d'ús freqüent i un suport encoixinat per a un transport còmode i ergonòmic. Els compartiment pel portàtil i les eines elèctriques es troben separats per mantenir-los fora de perill. També compta amb un petit compartiment frontal per a emmagatzematge personal. Pot combinar bé amb el kit d'eines d'iFixit. 

image

Dron Potensic Atom 4K

Si teniu pensat regalar un dron que pugui oferir imatges d'alta qualitat a un bon preu, el Dron Potensic Atom 4K és una bona opció. Aquest dispositiu permet gravar vídeos de 4K/30 fps i fotos de 12MP, proporcionant un rang d'inclinació de +20 ° a -90 ° i mantenint l'estabilitat de manera constant. A més, l'Atom inclou un nou algorisme que és capaç de reconèixer el subjecte en moviment amb gran facilitat. Aquest és un dron ultralleuger i plegable que pesa menys de 249 g i que és compatible amb la normativa. Ofereix un temps de vol màxim de 32 minuts. També disposa d'una bona configuració de la càmera, amb ISO ajustable, velocitat d'obturació, balanç de blancs i resolució. El dron Atom disposa de controls de vol intuïtius amb funcions d'enlairament i aterratge d'un sol toc, flotació estable i retorn a casa. Funciona amb el telèfon amb iOS11 i posteriors, o Android 7.0 i posteriors. 

image

Renovables: l'energia de la llibertat

La literatura. En aquest cas, recomanem el llibre, recentment publicat  Renovables: l’energia de la llibertat (Pòrtic, 2023) de Jaume Morron, Soci-director en Comunicació per la Sostenibilitat, Ramon Tremosa, diputat al Parlament de Catalunya i Manel Torrent, director tècnic al Consorci i Agència Local d'Energia de Barcelona. El llibre recopila totes les fases de l’energia, des de l’inici fins que arriba a l’usuari, tot amb un vocabulari i dialecte dirigit a la ciutadania. De fet, Torrent recalca que “no és un llibre tècnic per a enginyers”. Els autors proposen un nou model`de sector, amb moltes millores que es podrien incorporar i un estudi sobre els projectes de bioenergia, afegint la seva aportació i distribució tant en el model actual, com en el que proposen.

image
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.