Aconseguir els objectius i millorar resultats amb autocoaching

"El coaching consisteix a alliberar el potencial d'una persona per incrementar al màxim el seu acompliment." John Whitmore

El benestar personal i professional, entès com "la consecució dels nostres objectius", és un dels principals desitjos de les persones i la base de la nostra eficàcia i eficiència en el nostre dia a dia.

Actualment estem vivint moments canviants amb nous paradigmes, reptes i desafiaments que poden estar afectant a la consecució d'aquest benestar.

L'autocoaching, et permet aplicar la coneguda i poderosa tècnica de desenvolupament del potencial humà: "el coaching", a tu mateix/a i a aconseguir els objectius base del teu benestar. Estar bé amb un/a mateix/a assegura estar bé en totes i cadascuna de les àrees que componen la nostra vida "i fer possible la consecució dels nostres resultats.

A què t'ajudarà l'autocoaching?

1. A conèixer quin és el teu paradigma mental

Per detectar les creences que t'estan limitant, bloquejant, boicotejant, qüestionar-les i canviar-les per creences capacitants. Has sentit alguna vegada que estàs treballant fort en un objectiu i no ho aconsegueixes? segur que darrere d'aquesta situació hi ha una creença limitant que t'impedeix i bloqueja aconseguir el que vols.

2. A analitzar les teves fortaleses i punts de millora

Per identificar i potenciar el que et dona força i posar en marxa accions per canviar el que et frena.

3. A conèixer el teu mapa emocional

Com va dir algú "la majoria de la vegades la vida no és ni fàcil, ni justa" però l'important és no deixar-se influir per les circumstàncies externes i deixar de ser una persona emocionalment incompetent per convertir-se en líder de la nostra pròpia gestió emocional.

4. A aprendre tècniques d'automotivació

Per superar els moments difícils, els obstacles i el desànim quan aquest aparegui. El pensament positiu és una poderosa tècnica de "automotivació". Això no vol dir que ho vegis tot de "color de rosa" sinó que es tracta de posar el focus en allò que pots canviar i en les possibilitats en comptes d'en els obstacles. Les persones de més èxit a la vida, entenent èxit com "la consecució dels nostres objectius" tenen com a qualitat destacada el "pensament positiu", per alguna cosa serà no creus?

5. A definir un pla d'acció: clau per posar en marxa el canvi que vols fer

Definir les accions que posaràs en marxa per aconseguir el que vols és la clau del coaching. Es tracta de passar de "saber el que vols" a "anar a per això i aconseguir-ho"

Tots aquests aprenentatges et proporcionaran tècniques, habilitats i eines per realitzar el procés de canvi necessari per a aconseguir els teus objectius personals i professionals i tenir els recursos vitals adequats per fer front als nous reptes, desafiaments i situacions distòpiques que es presentin en el dia a dia.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

directiveslogo