BCN3D compra 3D AstroPrint per impulsar solucions de software al núvol

La companyia fabricant d’impressores 3D BCN3D ha comprat l’empresa 3D AstroPrint, en una operació que ha de permetre a la multinacional amb seu a Gavà obtenir la tecnologia i l’experiència necessària per desenvolupar les seves solucions al núvol i, així, millorar l’experiència de l’usuari i oferir noves característiques que encara no s’han vist al mercat. Amb aquestes noves tecnologies doncs, els usuaris podran gestionar les impressores en remot amb facilitat i eficiència.

L’acord de compra va tancar-se l’abril passat i aquest estiu han tancat la transacció. És la primera compra que fa BCN3D i li oferirà l’oportunitat, a banda de llançar la nova plataforma, de comptar amb un equip de professionals amb experiència en software per dedicar-se al futur desenvolupament de les solucions d’impressió 3D de l’empresa. La unió de forces dels equips de programadors de les dues empreses recuarà en el CTO i cofundador d’AstroPrint, Daniel Arroyo, que ha estat nomenat Chief Software Officer de BCN3D.

AstroPrint és una plataforma de software al núvol fundada a San Diego, Califòrnia, el 2013, i està consolidada, amb més de 200.000 usuaris registrats en 130 països diferents, el 60 % als Estats Units i amb una mitjana de 2.000 impressores connectades simultàniament. Després d’aquesta compra, BCN3D mantindrà la plataforma d’AstroPrint, AstroPrint cloud, com una plataforma independent i seguirà desenvolupant noves funcionalitats.

Per la seva banda, BCN3D seguirà explorant oportunitats de creixement inorgànic per desenvolupar la visió, a lllarg termini, d’oferir solucions per a la innovació del futur.

Xavier Martínez Faneca, conseller delegat de BCN3D, considera que l’adquisició els servirà per “impulsar” el perfil d’impressió de BCN3D “fins al seu màxim potencial” i confia que la fusió dels equips suposi “innumerables beneficis”. Per la seva banda, Arroyo, s’ha mostrat satisfet de “desbloquejar un enorme valor” a través d’integracions i innovacions de hardware i software.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.