Cristina Cervelló, nova directora de l’EETAC

La doctora en Enginyeria de Telecomunicació per l’Escola de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB)Cristina Cervelló i Pastor és la nova directora de l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de la UPC, de Castelldefels. Cervelló, que ha guanyat les eleccions que s’han celebrat entre el 19 i el 24 de novembre , agafa el relleu a Luis Alonso, director de l’escola des del 2014. La candidatura de Cervelló ha estat l’única presentada en aquests comicis i ha obtingut 131 vots favorables, d’un total de 172 vots emesos, 41 dels quals han estat en blanc.

Cervelló és professora titular de la UPC i està adscrita al Departament d’Enginyeria Telemàtica, que va dirigir entre el 2012 i el 2020. També en va ser adjunta a direcció del 2009 al 2012, cap de la secció departamental a l'EETAC del 2003 al 2009 i secretària acadèmica del 2000 al 2003.

Actualment és responsable del grup de recerca Disseny i Avaluació de Xarxes i Serveis de Banda Ampla (BAMPLA) i ha coordinat i diversos projectes d’R+D nacionals i europeus. Des dels seus inicis com a investigadora, ha col·laborat activament amb la Fundació i2CAT. A més, ha estat presidenta de l'Asociación de Telemática (ATEL) des del 2015 al 2019.

Cinc directores d’escola a la UPC

Amb aquesta presa de possessió, la UPC compta actualment amb cinc dones al capdavant de diversos centres docents: Esther Real, directora de l’Escola de Camins de Barcelona (ETSECCPB); Anna Maria Gras, de l’Escola d'Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona (EEABB); Adriana Farran, de l’Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE); Inma Rodríguez, de l’Escola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona (EPSEB), i Marisa Zaragozá, de l’Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG).

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.