El Cupra Formentor arriba al mercat la setmana vinent

La setmana vinent arriba al mercat la versió de 310CV del nou Cupra Formentor, el primer vehicle desenvolupat específicament per la marca. És el sisè model que es produirà a Martorell i representarà un volum de producció addicional per a la planta de més del 10%. Per fer aquest model, es requereix la participació de 3.000 treballadors que podran  produir 160 unitats diàries.

Segons el conseller delegat de Cupra i futur president de Seat, Wayne Griffiths, el nou Formentor és ''un gran pas'' per la companyia perquè és el primer vehicle desenvolupat exclusivament per la marca i confia que la farà ''més visible i més desitjable''. Griffiths vol superar l'objectiu inicial de duplicar el volum de vendes de Cupra amb el llançament d'aquest model i ''desembarcar'' a nous mercats internacionals gràcies a la gama de set motors.

El Formentor constitueix una peça clau en l'expansió internacional de Cupra, ja que la marca confia consolidar-se així als principals mercats europeus i entrar als països més electritzats com ara Noruega. També vol explorar nous mercats de Llatinoamèrica, a més de Turquia i Israel.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.