European BIM Summit i BBConstrumat promouen un sector de la construcció més eficient amb l’ús del BIM

La tercera edició de l’European BIM Summit (EBS) se celebrarà els dies 25 i 26 de maig de 2017 dins del marc de Barcelona Building Construmat, el Saló Internacional de la Construcció de Fira de Barcelona, i es confirma així com l’esdeveniment de referència sobre Building Information Modelling (BIM) a Europa.   
El Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB), BIM Academy i buildingSMART Spanish Chapter, organitzadors de l’EBS, han signat el passat 7 de novembre un conveni de col·laboració amb l’organització de Barcelona Building Construmat, esdeveniment firal de referència de la construcció organitzat per Fira de Barcelona,  amb l’objectiu d’unir esforços per fer avançar la construcció en el camí de la innovació tecnològica.
Aquesta tercera edició de  l’European BIM Summit tindrà a França com a país convidat. Durant el certamen es presentaran els darrers avenços d’aquest nou mètode de treball basat en la gestió de la informació generada durant el cicle de vida d’una construcció i que ha esdevingut indispensable per obtenir un procés constructiu dirigit a la millora de la qualitat, eficiència i eficàcia en qualsevol projecte, obra d’edificació i obra civil.
L’European BIM Summit constarà de ponències i workshops on s’analitzaran eines, serveis i productes idonis per a qui treballa en aquest àmbit. La cimera es dirigeix a tècnics i responsables de les administracions públiques, promotors, despatxos d’arquitectura, enginyeries, consultories de serveis, proveïdors de materials, fabricants, project & construction managers, directors d’execució d’obra i facility managers i constructors, entre d’altres, que són els decision-makers que marquen i marcaran el rumb del sector de la construcció.
L’European BIM Summit atorgarà un gran valor afegit a la vintena edició de Barcelona Building Construmat que tindrà lloc del 23 al 26 de maig de l’any vinent al pavelló 2 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, integrant en la seva oferta tots els sectors i subsectors que conformen el sector de la construcció.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.