Fluidra rebaixa les previsions de vendes un 7% el tercer trimestre

Fluidra calcula que les vendes del tercer trimestre estaran al voltant dels 520 milions, una caiguda del 7%, ajustada per la divisa i d’acord a les condicions del mercat, més dèbil del previst. L’EBITDA se situarà al voltant dels 95 milions.

Els resultats de la companyia, que ha detallat les dades en un comunicat, s’han vist afectats per la incertesa econòmica. Les alteracions en la cadena de subministrament, unides a l’acceleració de la demanda el 2020 i el 2021, van generar elevats nivells d’existències. La inflació ha accelerat encara més l’acumulació d’existències, sobretot a Nord-Amèrica ja que els distribuïdors van adquirir existències addicionals per avançar-se a les pujades de preus. Fluidra veu ara una normalització d’aquests nivells d’inventaris.

L’entorn macroeconòmic també incert a Europa ha provocat també una demanda més dèbil per la caiguda de la confiança dels consumidors, derivada de l’augment del cost de l’energia, altres pressions inflacionistes i la pujada dels tipus d’interès.

Tenint en compte els resultats del tercer trimestre i les estimacions fins a finals d’any, Fluidra ha ajustat les previsions per aquest 2022. Preveu que les vendes de l’any se situïn en torn als 2.400 MEUR, cosa que implica un creixement proper al 10% en termes interanuals, i que l’EBITDA superi els 500 milions. 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.