L’ICAEN convoca els Premis d'Excel·lència Energètica 2017

Enguany, els guardons cerquen avançar en la transició energètica i impulsar un nou model d’energia neta basat en l’eficiència, les renovables i la generació distribuïda.

La Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia, vol reconèixer les empreses i institucions que hagin dut a terme actuacions remarcables en el camp de l’estalvi i l’eficiència energètica a partir de es noves tecnologies energètiques. Les candidatures ja estan obertes i es podran presentar fins al 3 de febrer. En aquesta edició, els premis incorporen una modalitat específica per a la mobilitat elèctrica, per reconèixer la iniciativa més significativa en aquest àmbit.

Els Premis d’Excel·lència es dividiran en set modalitats. La d’Actuació distingirà l’empresa o entitat que hagi dut a terme una instal·lació o actuació significativa en l’àmbit de l’estalvi, l’eficiència o la diversificació energètica i/o l’aprofitament de les energies renovables. El guardó en àmbit local reconeixerà l’ens que hagi realitzat l’actuació més destacada en la millora de l’eficiència i l’aprofitament de renovables en el seu àmbit territorial. El premi renovació energètica d’edificis, dirigit a empreses, entitats públiques o privades o ens locals, reconeixerà l’actuació més destacada en la renovació energètica d’edificis.

La modalitat de sensibilització s’atorgarà a l’empresa o entitat que hagi destacat per les seves actuacions de difusió i conscienciació en l’àmbit de l’estalvi, l’eficiència i la promoció de les renovables. La menció en l’àmbit d’internacionalització té per objectiu premiar l’empresa o entitat que hagi desenvolupat una actuació amb projecció. La de trajectòria està destinada a persones, empreses o entitats que hagin mantingut una activitat continuada i de referència. El quadre d’honor de l’any el completarà el nou guardó de mobilitat elèctrica.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.