Primer congrés de l’empresa tecnològica Eurecat

 

Amb el lema 'El futur de la nostra indústria', el centre tecnològic, Eurecat, ha organitzat la primera edició del Congrés Eurecat, que se centrarà en tres temes. Primer, en la relocalització de la indústria, com a principal punt de riquesa pel país, per enfortir la indústria catalana, generant un valor afegit. Per aconseguir-ho, Eurecat posa el focus en un avanç tecnològic i inversió en la innovació tecnològica. En segon lloc, la innovació per reduir els riscos derivats del canvi climàtic.

El canvi climàtic pot afectar de manera indirecta o directa, la més directa és amb el dany de les infraestructures amb inundacions o altres catàstrofes i de forma indirecta, amb l’augment dels costos de producció, per l’augment de temperatures o escassetat d’aigua. I per últim, els desafiaments oportunitats i prospectiva en l'aplicació empresarial de la Intel·ligència Artificial. Des d'Eurecat es vol que les empreses siguin conscients de les millores estratègiques que pot comportar un correcte ús de la IA en les empreses, amb una millor competitiva i funcionament. Ara bé, també hi ha riscos ètics i legals, que es tractaran en el congrés.

Guillermo Dorronsoro, de ZABALA Innovation Consulting farà la ponència principal, 'Les claus del futur, indústria i innovació'. La cita del 22 de novembre al Recinte Modernista de Sant Pau també compta amb noms com Xavier López, director General Corporatiu i d'Operacions, Eurecat, Albert Pérez, director d'Operacions de Simon, Xavier Tintoré, director General de Finances, Transformació i Sostenibilitat de Fluidra o Xavier Domingo, director d'Intel·ligència Artificial Aplicada a Eurecat.

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.