Tot a punt per la Diada 2021: la gran cita d’enginyers i enginyeres

El Recinte Modernista de Sant Pau es vestirà de gala aquest dijous per acollir la Diada 2021, la cita anual d’enginyers i enginyeres que enguany, i després de l’aturada del 2020 a causa de la pandèmia, servirà per donar a conèixer el propòsit d’Enginyers Industrials de Catalunya: “Liderem l'evolució tecnològica per al progrés del món i les persones”.

Amb un acte conduït per la periodista Raquel Sans, la Diada d’enguany adopta per primera vegada un format híbrid, virtual per a la majoria d’assistents i presencial per als candidats als premis. Per fer-ho d’aquesta manera, s’ha preparat una retransmissió en línia amb intervencions dels col·legiats que han volgut explicar la seva contribució a la societat en temps de pandèmia. Els qui no s’ho vulguin perdre encara es poden inscriure en aquest enllaç.

Després d’un any de crisi sanitària, Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona, serà l’encarregat d’obrir la vetllada amb un reconeixement a la tasca que enginyers i enginyeres han fet durant la pandèmia.  El degà d’Enginyers Industrials de Catalunya, Josep Canós, explicarà aquest nou propòsit de la institució, mentre que el president d’Enginyers Industrials de Catalunya, Jordi Renom, detallarà els reptes que afronta la institució en aquesta nova etapa amb sorpreses i incògnites que es desvetllaran durant la jornada. El president del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès, també hi serà present.

Premis i reconeixements

La Diada 2021 servirà també per premiar dues personalitats de l’enginyeria. D’una banda, un professional per la seva trajectòria professional i l’altra, per la seva carrera acadèmica acadèmica i la contribució que ha fet a la formació els professionals del futur. Aquesta darrer, el lliurarà el president de la Mútua dels enginyers, Joan Munt. També s’atorguen un Premi Institucional i el Premi Serrat i Bonastre de difusió en mitjans de comunicació.

Alhora, es lliurarà el Premi Creativitat a projectes destacats el 2019 o el 2020 en qualsevol àmbit de l’enginyeria industrial, el Premi Creativitat Joves per als treballs de final de màster universitari més interessants, el Premi Millor Pràctica Empresarial per a la millora que hagi emprès alguna empresa adherida en qualsevol àrea de la corporació. Al costat de la Fundació Caixa d’Enginyers, el vespre de la Diada també servirà per conèixer qui s’endú la beca de 10.000 euros per a la realització d’una tesi doctoral en l’àmbit de l’enginyeria. Enguany, fins a 49 candidatures aspiren a endur-se algun dels guardons d’Enginyers Industrials de Catalunya.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.