3,3 MEUR per a contractar investigadors a empreses i agents d'R+D

El Departament d'Empresa i Coneixement, a través d'ACCIÓ, i la Comissió Europea destinaran 3,3 MEUR aquest 2020 a la contractació de personal investigador, en una nova convocatòria de Tecniospring INDUSTRY d'ACCIÓ, que promou el desenvolupament de projectes d'R+D i la transferència tecnològica a Catalunya.

Per aquest 2020, el programa permetrà contractar 24 persones investigadores. El projecte cobreix el 100% del personal investigador per desenvolupar projectes durant dos anys a empreses establertes a Catalunya, a centres tecnològics o a centres de recerca amb el segell TECNIO, que identifica els agents tecnològics més qualificats i amb experiència en projectes empresarials per tal que les empreses puguin identificar-los i impulsar, així, la transferència tecnològica a Catalunya.

En el marc d'aquesta iniciativa, des del 2013 s'han impulsat 128 projectes d'R+D, sol·licitat 26 patents i creat cinc spin-offs. També s'ha arribat a acords amb entitats com el Massachusetts Institute of Technology (MIT), la Universitat d'Stanford dels Estats Units o l’Institut Fraunhofer d’Alemanya.

El Tecniospring INDUSTRY s'emmarca en les accions Marie Sklodowska-Curie i compta amb un pressupost de gairebé 10 MEUR finançats entre ACCIÓ i la Comissió Europea, repartits en tres convocatòries. La del 2020 s'obre l'1 de setembre vinent. Per a l’edició de l’any vinent -que s’obrirà durant el mes d’abril de 2021- les empreses i centres tecnològics ja poden començar a preparar les seves propostes.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.