Adidas crearà als EUA una fàbrica operada únicament per robots

Adidas ha anunciat en un comunitat que obrirà una nova planta de producció de calçat totalment robotitzada a l'àrea d'Atlanta (EUA) l’any 2017.  L'estat actual de la tècnica d'instal·lació de maquinaria robòtica permetrà a la companyia aixecar Adidas Speedfactory per crear productes més ràpidament i més a prop dels consumidors nord-americans.
 
La fàbrica d’Atlanta no serà la primera de tipologia Speedfactory. Adidas ja va provar amb èxit a finals de 2015 una nova manera de manufacturar els seus productes utilitzant maquinària robòtica a Alemanya, seu de la primera Speedfactory. Amb aquest moviment estratègic, la companyia de calçat esportiu pretén agilitzar els temps de producció, dependre menys de les fàbriques asiàtiques i mantenir-se més propers als  consumidors nord-americans. 
Adidas Speedfactory estarà equipada amb les tecnologies de fabricació d'última generació i permetrà a Adidas crear productes en grans volums amb una gran complexitat envers colors, materials i mides. D’aquesta manera, Adidas obra la porta per a la personalització exclusiva sense precedents relativa a la comoditat i l'aspecte de productes d'alt rendiment. 
"La velocitat és molt més que una estratègia de negoci per a nosaltres", va dir Adidas Group Membre del Consell Executiu Glenn Bennett, responsable d'Operacions Globals. "La velocitat és tot el que ens envolta. És el motiu pel que s'entrenen els atletes  i és essencial per als nostres consumidors, que viuen en un món d'immediatesa. Amb la primera Speedfactory basada en els EUA, estem combinant alguns dels millors processos de fabricació i tecnologia del món per donar als nostres consumidors l'accés a la novetat constant".
La fàbrica d’Atlanta tindrà més de 7.000 metres quadrats i és previst que estigui completament funcional a la segona meitat de 2017. La producció esperada és de 50.000 parells de sabatilles l’any 2017. Speedfactory EUA crearà al voltant de 160 llocs de treball.
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.