AGIC i FERCA segellen la seva unió a la V Trobafira

En el marc de la cinquena edició de la Trobafira, un esdeveniment que va néixer fa cinc anys i que vol apropar als fabricants i distribuïdors a les empreses instal·ladores, s’ha presentat la nova federació d’aquest àmbit: AGIC-FERCA. Aquesta nova entitat representa 20 associacions territorials, 5.500 empreses instal·ladores amb 29.000 treballadors directes i una facturació anual acumulada de 1.350.000.000 € aproximadament.

El Secretari d’Empresa i Competitivitat, Sr. Joan Aregio, i l’Alcalde de Cornellà de Llobregat, Il·lm Sr. Antonio Balmón, han presidit l’acte de presentació de l’AGIC-FERCA. Aregio ha celebrat “l’impuls al sector que significa aquesta nova federació”, alhora que ha destacat que comportarà “una interlocució més fàcil i més clara per l’Administració Pública”.  Per  la seva  banda,  l’Alcalde  de  Cornellà  de  Llobregat  ha  ressaltat “la importància de sumar esforços en el context social i econòmic que estem vivint. La creació de l’AGIC-FERCA és una gran notícia que aporta valor afegit al sector”.

El president de l’AGIC, Jaume Alcaide, ha mostrat la satisfacció per l’existència d’aquesta nova  federació:  “AGIC-FERCA  s’ha  convertit  en  l’associació  del  sector  elèctric  més potent  de  l’estat  espanyol”.  Alcaide  també  ha  donat la  mà  a  aquelles  entitats  que encara no hi formen part: “Convidem als gremis que encara no són amb nosaltres. Si sumem  més  força,  aconseguirem  ser  més  eficients”.  El  president  de  FERCA,  Juan Antonio Fernández, ha destacat que l’acord per la constitució de la nova federació AGICFERCA “és resultat de la bona feina dels gremis i del creixement sector de la instal·lació en els darrers anys”. 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.