Alstom i Airbus signen un acord de col·laboració en matèria de ciberseguretat

Alstom i Airbus han anunciat la signatura d'un acord estratègic de col·laboració en el camp de la ciberseguretat. El conveni va ser signat per Marc Fontaine, Director de Transformació Digital d'Airbus, i Pascal Cléré, Vicepresident Sènior de la divisió de Mobilitat Digital de Alstom, a la seu d'Airbus a Tolosa de Llenguadoc-Blagnac.
 
L'increment dels ciberatacs i l'expansió de l'Internet de les Coses (IoT) i el Big Data fan necessari adoptar noves mesures per protegir els sistemes de transport. Per respondre a aquests nous reptes, aquesta col·laboració permetrà el desenvolupament de nous models de gestió de riscos, adaptats a l'evolució del sector del transport.
 
El programa se centrarà especialment en el desenvolupament conjunt de nous serveis d'anàlisis de la vulnerabilitat dels sistemes de transport, noves tecnologies compartides de protecció, així com la definició d'una nova generació de centres de seguretat operativa adaptats al sector industrial. Alstom oferirà als seus clients productes que compleixin amb les últimes disposicions legislatives i especificacions governamentals. Podrà proposar, també, que s'auditin les solucions actuals per incrementar els nivells de protecció.
 
"Estem orgullosos de col·laborar amb Airbus, l'empresa capdavantera mundial del sector de transport aeri, en aquest programa, que va a proporcionar als operadors solucionis de ciberseguretat innovadores i eficients per a major seguretat del transport. Aquesta col·laboració encaixa perfectament amb el nostre objectiu de ser pioners en el camp de la ciberseguretat ferroviària", va declarar Pascal Cléré, Vicepresident Sènior de la divisió de Mobilitat Digital de Alstom.
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.