Ana Vallés, nova presidenta de BB Construmat

La presidenta del grup empresarial Sorigué ha estat nomenada presidenta del comitè organitzador de Barcelona Building Construmat, el Saló Internacional de la Construcció de Fira de Barcelona. Vallès substitueix Josep Miarnau, que va ser al capdavant de certamen en les últimes quatre edicions i a qui el consell d'administració de la mostra ha agraït la dedicació.

Ana Vallès, neboda del fundador i president honorífic de Sorigué, va fer-se càrrec el 2011 d’un referent històric en el sector de la construcció, els materials i la tecnologia de l'aigua de l’empresa l’any 2011. Des de la seva incorporació a la presidència, ha impulsat un Pla Estratègic basat en tres eixos de creixement: la innovació, el coneixement i el posicionament. Aquesta estratègia ha facilitat l'actual diversificació i especialització del grup cap als serveis urbans i industrials, la gestió de residus i l'aigua, així com el sector immobiliari. Sorigué també ha creat un departament específic d'innovació centrat, entre d'altres, en la investigació de nous materials i la millora de la gestió de les persones a través de la transversalitat i la comunicació.

La nova presidenta de Barcelona Building Construmat s’ha mostrat satisfeta  pel nomenament i “per poder estar al capdavant de l’esdeveniment firal construcció més important del país que, alhora, posa de relleu la importància d'un sector fonamental per al creixement econòmic". Vallès ha afegit que, en el futur, espera "poder aportar la meva visió tenint en compte que ja fa una anys que sóc al capdavant d'una empresa que, en els últims temps, ha apostat per la innovació i la diversificació".

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, Ana Vallés substitueix Josep Miarnau, conseller delegat de Comsa, que ha presidit el comitè organitzador de BB Construmat des de l'any 2008 i que deixa aquesta responsabilitat per motius personals. D'aquesta manera, Vallès contribuirà, amb el seu coneixement del sector, en l'organització de l'esdeveniment que dirigeix la jove arquitecta navarresa Ione Ruete, nova directora de la mostra.

La vintena edició de Barcelona Building Construmat, que se celebrarà del 23 al 26 de maig de 2017 al pavelló 2 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. pretén ser dinamitzador del procés de canvi del sector constructiu i, paral·lelament, un espai generador de noves propostes amb el futur imminent i la innovació com a elements clau. Per aquest motiu, el proper saló estarà organitzat en quatre àrees: l’Industry Arena, un ampli espai d'exposició comercial en què es presentaran els productes i serveis del conjunt de la cadena de valor del sector; el Future Arena, amb més de 2.000 metres quadrats amb els avenços més innovadors del sector en un format viu i experiencial; el Talks Arena, el lloc on s'intercanviarà coneixement amb l'objectiu de promoure la reflexió sobre el sector, i, finalment, el Meeting Arena que s’erigeix com a plataforma per als contactes comercials i de desenvolupament del negoci.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.