Barcelona acollirà un saló dedicat a la tecnologia per al sector immobiliari l’any 2017

La capital catalana acollirà un nou saló tecnològic, aquest cop vinculat al sector immobiliari. Es tracta de la primera edició de Inmotecnia RENT, un saló de tecnologia per al sector immobiliari que es celebrarà els dies 4 i 5 de maig de 2017 a les Drassanes Reials.


Inmotecnia RENT està organitzat conjuntament pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) —a través de Barcelona Meeting Point (BMP)—, el col·lectiu API, importador de la idea i coordinador del saló a través de la seva empresa TECNOAPI i REALNEWTECH, empresa francesa que va crear la fira RENT a París l’any el 2013, un saló que ha aconseguit un creixement exponencial en les seves quatre edicions psoteriors celebrades fins avui.

Jordi Cornet, delegat especial de l’estat al CZFB i president de BMP, ha explicat que Inmotecnia RENT “neix per facilitar als professionals immobiliaris (agents immobiliaris, promotors, arquitectes, urbanistes, comptables d'empreses immobiliàries, etc.) informació sobre les noves tecnologies aplicades al sector”. Cornet ha afegit que aquesta fira “comptarà amb una zona d'exposició dedicada a la tecnologia i un altre espai per a conferències amb la participació dels principals experts en aquesta matèria”.

Un saló d’èxit a França i al món

Inmotecnia RENT serà el primer saló dedicat a les últimes innovacions tecnològiques immobiliàries que es celebra a Espanya. Aquesta mostra ja és un model d'èxit que se celebra amb molt bona acollida a París i Estats Units. La capital francesa, ja compta amb l'experiència d’haver organitzat quatre edicions.

Hervé Parent, president de REALNEWTECH, ha assegurat que “l'experiència del saló a França és una evidència de l'interès que existeix a tot el món per disposar d’un saló que actuï com a interfície del sector immobiliari i  tecnològic. RENT ha passat, en només quatre edicions, de tenir 40 expositors i 1.000 visitants a aconseguir 160 expositors i 3.000 visitants en l’última edició celebrada el 8 i 9 de novembre”. 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.