Cintra presenta la 4a edició de pràctiques internacionals per a joves

La quarta edició del programa internacional de pràctiques Challenge by Cintra, que es desenvoluparà a partir del pròxim mes de novembre, acaba d'obrir el termini de presentació de sol·licituds. Aquest projecte està promogut per Cintra, en col·laboració amb la Fundació Universitat-Empresa, i està dirigit a joves residents a Espanya i Portugal.

El programa consisteix en un any de pràctiques rotatiu per diferents països, en els quals comptaran amb una formació internacional per a tota la vida. L'objectiu és que els estudiants adquireixin les habilitats necessàries per desenvolupar amb garanties la seva carrera professional. En aquesta quarta edició, Cintra ofereix un total de 4 places per recentment titulats en diversos àmbits, entre ells l’Enginyeria de Camins o l’Enginyeria Civil.

Durant els primers sis mesos de pràctiques, els seleccionats desenvoluparan l’experiència en les oficines centrals de Cintra a Madrid. Els següents sis mesos participaran en el dia a dia a una de les seus de Cintra als Estats Units, Canadà, Austràlia, Irlanda, Regne Unit o Portugal.

Els seleccionats rebran una dotació econòmica mínima de 1.000 € al mes, a més d'altres ajudes com bitllets d'avió o allotjament durant la segona part de les pràctiques. També s'incorporaran al Master GAIA in Decision Making and Innovation, que s'imparteix online, en anglès i d'acord amb la innovadora metodologia del X-learning.

Els interessats a participar en aquest programa, han d'inscriure's aquí abans del 29 de setembre del 2017. Els candidats seleccionats s'incorporaran a les seves pràctiques en Cintra el novembre del 2017.

En el procés de selecció es valorarà tant el perfil acadèmic dels candidats (bon expedient i alt nivell d'anglès o altres idiomes), com el competencial (proactivitat, inquietud, capacitat de comunicació i d'adaptació, responsabilitat i interès en la mobilitat).

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.