Corredor del mediterrani, una prioritat del Pacte Nacional per a la Indústria

El Corredor Mediterrani (CMED) està considerada per la Generalitat de Catalunya una infraestructura fonamental per al desenvolupament econòmic i empresarial del país, que ja està connectat fortament a la Mediterrània i a Europa. Per aquest motiu el Pacte Nacional per a la Indústria que s’està enllestint reflecteix la centralitat d’aquesta infraestructura. Aquest Pacte s’enfoca des d’una perspectiva de concertació i compta amb 6 grups de treball, un dels quals és el d’infraestructures i energia. La primera línia d’actuació d’aquest grup és precisament el Corredor Mediterrani, on entra la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani
Envers el CMED  el Grup d’Estratègia Empresarial del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha fet públiques les propostes aprovades a desenvolupar el passat 8 de novembre: 
1. Avaluar l’impacte econòmic associat al creixement de l’activitat empresarial a les principals àrees d’influència del CMED.
2. Promoure la col·laboració entre el diferents clústers implicats en l’àmbit CMED.
3. Establir els contactes amb els organismes de promoció econòmica de l’Eix Mediterrani per concretar un potent pol d’innovació a la Mediterrània, on el CMED sigui la via de comunicació de productes i serveis d’alt valor.
4. Impulsar una aliança de les Cambres de Comerç europees i altres agents que reforcin l’estat d’opinió transfronterer de suport al CMED i el seu impacte sobre la competitivitat del conjunt de la UE
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.