Creen una tecnologia per a l'estructuració de dades clíniques a temps real

L’empresa IOMED Medical Solutions, especialitzada en el desenvolupament d’un software per a l'anàlisi i estructuració de dades clíniques a través de la intel·ligència artificial, ha llançat aquesta setmana al mercat la tecnologia Medical Language API (MEL).

La tecnologia desenvolupada per aquesta startup, que actualment es troba sota els paraigües d’IQS Tech Factory, comprèn, basant-se en el llenguatge natural, la informació que el metge introdueix a la història clínica de cada pacient, relacionada amb diagnòstics, símptomes, signes, descobriments o procediments. MEL identifica els conceptes clínicament rellevants i els emmagatzema de manera estructurada i codificada.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"1587","attributes":{"alt":"","class":"media-image","typeof":"foaf:Image"}}]]

La utilització de la tecnologia d'IOMED permet emmagatzemar la informació en un format codificat i estructurat, permetent així que aquesta informació sigui analitzada i reutilitzada massivament pels hospitals. D'aquesta manera, la comercialització de MEL i la reutilització de la informació que aquesta tecnologia genera pot suposar un important avenç en la gestió dels sobrecostos sanitaris, podent arribar a significar un estalvi de fins a 12 milions d'euros a l’any en reingressos hospitalaris o de més de 3 milions d'euros en ingressos urgents evitables.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.