Daniel Crespo, nou rector de la UPC

El catedràtic de Física Daniel Crespo serà el nou rector de la Universitat Politècnica de Catalunya després d’imposa-rse amb el 50,67 % dels vots l’actual rector Francesc Torres en unes eleccions que han tingut lloc per urna electrònica entre el 14 i el 19 de maig. Crespo serà proclamat candidat electe el 25 de maig, quan finalitzi el període de reclamacions. Segons els primers resultats, el percentatge de participació global de la comunitat universitària ha estat del 20,68 %, 8 punts per sobre del 2017. En total, s’han emès 6.836 vots i 556 han estat en blanc. Ha votat el 79,37 % del professorat doctor amb vinculació permanent (PDI-A), el 21,47 % de la resta de personal docent i investigador (PDI-B), el 13,9 % de l’estudiantat de grau i màster universitari, i el 68,41 % del personal d’administració i serveis (PAS).

El catedràtic Daniel Crespo ha presentat la seva candidatura a les eleccions de rector de la UPC, sota el lema ‘La UPC per a construir’, per defensar un canvi a la Universitat ''que miri el futur des del diàleg i la negociació''.

Les persones que formen part de l’equip de Daniel Crespo són les professores i professors Miquel SorianoMontserrat PardàsCliment MolinsLourdes ReigJordi RosNúria PlaÀlvar VinacuaFatiha Nejjari Akhi-elarabJordi Cortadella i Josefina Antonijuani Ana B. Cortinas, membre del PAS.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.