Darrera crida per a participar al Call For Innovation Proposals

KIC InnoEnergy, el motor de la innovació en energia sostenible a Europa, va presentar al gener la seva convocatòria de projectes d'innovació 2016. L'enviament de propostes finalitzarà el proper 4 d'abril de 2016. La convocatòria d'aquest any, que busca a empreses europees (ja siguin startups, PIMES o grans empreses) amb projectes innovadors en energia sostenible en l'etapa de R+D, ha tingut una resposta molt positiva.

La convocatòria ha rebut 492 registres d'interès d'innovadors de tota Europa. També s'han produït 500 inscripcions en els dos seminaris web organitzats per explicar en profunditat el procés de la convocatòria i destacar la importància d'aquesta per a la comunitat de la innovació en energia.

Una vegada que conclogui el termini de la convocatòria el 4 d'abril, es demanarà als aspirants més prometedors que presentin les seves propostes davant dos comitès d'avaluació de KIC InnoEnergy. Les sol·licituds seleccionades es faran públiques el 31 de maig de 2016 i posteriorment començaran el procés amb KIC InnoEnergy per portar les seves innovacions al mercat.

Diego Pavía, director executiu de KIC InnoEnergy, ha assenyalat el següent: “El desenvolupament de noves innovacions en energia sostenible és ara més que mai una tasca crucial. El món s'enfronta al triple repte de reduir les emissions, trobar alternatives a l'esgotament dels combustibles fòssils i garantir el subministrament sense posar en perill la seguretat. Amb la nostra actual iniciativa de suport a nous productes i solucions en el sector de l'energia sostenible, volem transmetre un missatge a la comunitat d'innovadors europeus: unir-vos a nosaltres, no perdeu l'oportunitat d'aquest any per convertir el vostre concepte en una realitat comercial”

KIC InnoEnergy ja treballa amb diversos aspirants seleccionats en anteriors convocatòries de projectes d'innovació per ajudar-los a portar les seves innovacions al mercat, com per exemple: Kastrion, un sistema de monitoratge d'estats (CMS) independent per a peces elèctriques i mecàniques de la transmissió d'aerogeneradors.

TEXT: REDACCIÓ // FOTOGRAFIA: KIC INNOENERGY

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.