EFINTEC reunirà més de 150 empreses instal·ladores per primera vegada a Barcelona

Més de 150 empreses nacionals i internacionals de primer nivell participaran a la primera Exposició i Fòrum d’Empreses Instal·ladores EFINTEC que es celebrarà al Pavelló 2 del Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona el 3 i 4 d’octubre. Més de 2.500 metres quadrats que durant dos dies seran el punt de trobada de tots els professionals de la instal·lacio i la distribució dels sectors de l’energia, l’electricitat, les telecomunicacions, la climatització, la refrigeració, el gas, la fontaneria i, en general, les tecnologies i les instal·lacions intel·ligents i connectades. 

En moments de gran dinamisme per al sector de la instal·lació, en part gràcies a l’impacte de les noves tecnologies, “EFINTEC serà un aparador immillorable per a les principals empreses nacionals i internacionals dels diferents sectors”, ha explicat Jaume Alcaide, president de FEGICAT. La Federació Catalana d’Empreses Insatal·ladores, impulsora de la fira, és la federació d’instal·ladors més potent i nombrosa d’Espanya i representa a 5.500 empreses amb una facturació anual aproximada de 1.350 milions d’euros i 29.000 llocs de treball directes. “Després del buit que han deixat fires professionals del sector a Catalunya i a Espanya, era necessari un esdeveniment d’aquestes característiques, un espai per acompanyar l’empresa instal·ladora durant el seu desenvolupament”, ha destacat Raúl Rodríguez, director general de FEGICAT. 

Tendències i Networking

Durant la fira, els visitants podran conèixer les firmes de refèrencia del mercat nacional i internacional, i la seva oferta i solucions per millorar la gestió de les empreses d’instal·lacions. Un espai habilitat per a celebrar-hi reunions de treball permetrà fer networking entre empreses i professionals. 

Durant la trobada també es desenvoluparan tallers pràctics sota l’epígraf “Com s’ha de fer?”, píldores temàtiques sobre aspectes tècnics d’instal·lacions elèctriques, climatització i calefacció, fontaneria, plaques solars fotovoltàiques, aigua calenta sanitària, automatització d’un habitatge, refrigeració, telecomunicacions, internet de les coses, o energia, entre d’altres.

SOBRE FEGICAT

És l'associació líder del sector de la instal·lació i la més potent de l'Estat Espanyol. Representa un total de 20 associacions territorials, 5.500 empreses instal·ladores amb 29.000 treballadors directes i una facturació anual acumulada de 1.350.000.000 € aproximadament. El seu àmbit geogràfic d'actuació és Catalunya.

FEGICAT està formada per 20 Gremis Comarcals que són Barcelona, ??Baix Llobregat, Badalona, ??l'Hospitalet (APEI), Bages Berguedà (GBB), Sabadell, Vallès Oriental, Alt Empordà (ADICAE), el Baix Camp, el Montsià-Amposta, Deltebre, Mataró, Barcelonès Nord-Baix Maresme (AEMIFESA), l'Alt Maresme (AEMAM), Alt Penedès, Cerdanyola-Ripollet-Montcada, el Garraf, Lleida (AGRISEC), l'Anoia i Osona (AICO). A més ASFRICAT (Associació de Frigoristes de Catalunya) també està integrada dins FEGICAT. La missió de FEGICAT és canalitzar i donar solucions a les propostes, inquietuds, iniciatives i problemes de tots aquests Gremis i Associacions.

 
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.