El CDTI destina 114 MEUR a 124 projectes d'I+D+I empresarial

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) ha aprovat 124 projectes d'I+D+I empresarial amb un pressupost de 151,68 MEUR dels quals el CDTI n'aportarà 114,4 MEUR. En el desenvolupament dels proejctes hi participen 128 empreses que compten amb 400 persones, dedicades per portar a terme els objectius definits. El 68,75% són pimes (88) i 54 d'aquestes reben ajudes per primera vegada del CDTI.

Sis dels projectes estan relacionats amb l'emergència sanitària com ara un projecte (Gamma Gloves) per a la fabricació automatitzada de guants d'un sol ús de nitril, una plataforma tecnològica d'impressió de gran format i maquinària d'injecció per a la producció d'ulleres de protecció ocular EPI o el desenvolupament de nous teixits no teixits per poder ser aplicats en la fabricació d'equips de protecció individual (EPI) com ara mascaretes o altres peces sanitàries. També hi ha el projecte d'I+D per la fabricació de mascaretes quirúrgiques avançades per a la prevenció del contagi víric i bacterià o el projecte d'I+D, un projecte per al desenvolupament de teixits per a mascaretes quirúrgiques i higièniques reutilitzables i el desenvolupament d'un equip de radiació, basat en la tecnologia LED que garanteixi la desinfecció del virus SARS-CoV-2.

47 de les 128 operacions aprovades al Consell són cofinançades amb el Programa Operatiu Plurirregional d'Espanya FEDER amb una aportació que arriba als 30.503.886,70 euros.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.