El monoplaça elèctric ecoRZ triomfa a Austràlia

I és que l’UPCecoRacing, amb el seu monoplaça elèctric ecoRZ, ha aconseguit endur-se el premi al millor disseny i ha obtingut la tercera posició absoluta en eficiència energètica, acceleració i al pla de negoci. A més, ha estat valorat com l’equip amb millor rendiment en la relació entre el nombre de components i els punts aconseguits. Dels 40 estudiants que formen l’equip, 11 han viatjat a Melbourne i han estat els únics estudiants europeus en aquesta competició.

UPCecoRacing ha esdevingut aquesta temporada el millor equip estatal en la categoria de vehicles elèctrics i està classificat entre els deu millors de tot el món. De fet, va ser l’únic representant espanyol i català al circuit de Silverstone, a Anglaterra, i va guanyar la cursa al Circuit de Catalunya a Montmeló el setembre passat. L’ecoRZ ha competit a Melbourne amb altres monoplaces de 25 països, com ara el Japó, Nova Zelanda, la Xina o Austràlia. L’equip d’estudiants de l’ESEIAAT completa, d’aquesta manera, la temporada de competicions en les quals ha participat. Aquest estiu ha portat l’ecoRZ al circuit de Hockenheim, a Alemanya.

L’ecoRZ ha resultat ser un vehicle elèctric extraordinàriament solvent i de grans prestacions. Al Circuit de Catalunya, a Montmeló, va recórrer els 75 m en tan sols 3,663 segons, el millor temps d’entre els vehicles amb tracció a les rodes posteriors i, fins i tot, va superar molts cotxes amb tracció a les quatre rodes. D’aquesta manera, va aconseguir la setena posició en la classificació general i la primera posició entre els equips espanyols, tant elèctrics com de combustió. Per tant, ha demostrat la seva fiabilitat i la integritat del seu disseny en les tres competicions a les quals ha rodat al llarg d’aquest estiu. El cotxe ha finalitzat la temporada a Melbourne, amb la participació a Formula SAE Australàsia, la qual cosa constitueix un altre èxit a Espanya, tenint en compte que els estudiants del Campus de Terrassa han pujat al podi en les tres competicions anteriors, les més exigents i prestigioses de la Formula Student.

Us deixem el vídeo sencer de la competició: 

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.