El paper de la tecnologia durant la pandèmia, a la diada GrausTIC

Des de l'esclat de la pandèmia, el març passat, l'ús de la tecnologia ha cobrat especial importància i s'ha fet més present durant els mesos de confinament amb el teletreball, les videoconferències, les reunions virtuals o les compres online. El paper que tindrà la tecnologia els propers mesos també serà rellevant, segons destaca el president de GrausTIC, Dani Pujol, i per a reflexionar-hi, s'hi dedica la Diada GrausTIC que té lloc, de forma virtual, aquest dimarts.

Amb el lema 'Tecnologia per a una vida més sostenible i saludable', la Diada de les Telecomunicacions de la Informació i la Comunicació (TIC) a Catalunya, se centrarà doncs, en valorar el rol de totes aquestes eines en l'entorn COVID-19. Per això, el plat fort de la jornada és una taula rodona, moderada per la periodista Sílvia Cóppulo, que amb el títol 'COVID-19: Reflexions, lliçons apreses i reptes de futur' abordaran el tema des del punt de vsita de l'educació, l'economia, les dades i la salut. Així, es reuneixen el pedagog Gregorio Luri, el catedràtic d'Economia de la UPF, Guillem López-Casasnovas, l'analista de dades Meri Rosich i el catedràtic i portaveu de la comissió COVID-19 del Govern de Canàries Lluís Serra.

L'acte també comptarà amb una conferència magistral del fundador de l'Institute NEXT i fundador i president d'Infonomia, Alfons Cornella, amb el títol 'Hem de redefinir què és progrés?'. La cloenda, anirà a càrrec del president de Localret, Jaume Oliveras, el president de PIMEC, Josep González,  i la directora general de Societat Digital, Joana Barbany.    

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.