El projecte més ambiciós de Tesla: la Gigafactory

La companyia Tesla inaugurarà oficialment a finals de juliol la Gigafactory, una fàbrica de bateries amb la col·laboració de Panasonic com a inversió i soci que proveirà a Tesla en el camp dels cotxes elèctrics i bateries per a a la llar.

La Gigafactory s’ubica a Ren (Nevada, Estats Units) i tindrà un caràcter totalment sostenible: el seu proveïment serà únicament d’energia neta gràcies als panells solars situats al sostre i a un gran parc eòlic.

Aquesta enorme fàbrica està connectada amb l’altra seu de producció de Tesla a Fremont (Califòrnia) mitjançant un tren que fa diversos recorreguts diaris entre les dues fàbriques. Alguns mitjans de comunicació nord-americans han rebut invitacions de la inauguració de la Gigafactory pel proper 29 de juliol, on coneixeran per primera vegada l’interior de la fàbrica, que s’estima operativa en una vuitena part.

Les previsions per a l’any 2020 responen a una ocupació de 6.500 treballadors a la Gigafactory i una producció anual de 32 gigawatts/hora de kits de càrrega. Quan la fàbrica sigui completament operativa representarà una disminució de despeses del 30%.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.