Falta una setmana per tancar la ronda d'inversió d'InnoEnergy

InnoEnergy busca la propera gran innovació en energia sostenible: conceptes tecnològics contrastats amb potencial per revolucionar el futur de l'energia a Europa. A més d'oferir finançament, la ronda d'inversió té com a objectiu escurçar el procés de comercialització de les empreses europees, posant per a això en contacte a les empreses seleccionades amb la xarxa de més de 250 socis industrials d'InnoEnergy entre els quals es troben les millors empreses del sector, així com els instituts de recerca i les universitats més destacades.

Diego Pavía, director general d'InnoEnergy, assenyala el següent: "El sector de l'energia sostenible requereix nous productes, solucions i serveis. El procés de transformació d'un concepte d'energia neta en un producte comercial reeixit és apassionant però pot resultar llarg i complex. Per desgràcia, moltes idees prometedores fracassen perquè, malgrat comptar amb finançament, no disposen d'un suport ampli. A InnoEnergy busquem tecnologies pioneres amb un pla de negoci sòlid que requereixin inversió i suport per convertir-se en realitat. Gràcies a la nostra àmplia presència a tota Europa, els aspirants seleccionats disposaran d'accés, d'una banda, a una puixant oferta que connecta els projectes amb empreses emergents, amb la indústria i amb els investigadors perquè aportin habilitats i recursos complementaris i, d'altra banda, a una puixant demanda que connecta productes viables comercialment amb mercats i clients per aconseguir la seva industrialització i empreses que els adoptin des d'un primer moment".

InnoEnergy ha invertit, des de 2011, 157 milions d'euros en 83 projectes d'innovació amb una previsió de vendes de 3.000 milions d'euros. En particular, InnoEnergy ha facilitat la comercialització i adopció de noves tecnologies com la innovació WindFloat Commercial, desenvolupada per Principle Power. La base flotant de les turbines de parcs eòlics marítims minimitza el moviment provocat per les ones i per les pròpies turbines, la qual cosa permet que aquestes puguin instal·lar-se en llocs fins ara inaccessibles. També redueix el cost normalitzat de l'energia (cost per kWh) mitjançant la reducció del pes estructural, així com els costos d'instal·lació, operatius i, arribat el moment, de desmantellament.

La ronda d'inversió romandrà oberta fins al 7 d'abril de 2017. Les empreses interessades poden conèixer el senzill procés de sol·licitud i presentar les seves propostes a través d'aquest enllaç.

Tags
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.