Google impulsa una nova eina per buscar feina

Google vol facilitar la cerca de feina per a empreses i empleats. Per aconseguir aquest objectiu, la companyia va anunciar durant la keynote de Google I/O el desenvolupament de Google for Jobs, una nova eina que connectarà a les empreses amb els potencials treballadors i, al seu torn, ajudarà als qui busquen ocupació a trobar-la.

Google for Jobs estarà integrat com una nova funcionalitat dins del motor de cerca principal de Google, segons va avançar el director executiu de la companyia, Sundar Pichai, durant l'esdeveniment anual de desenvolupadors.

D'aquesta forma, l'eina permetrà buscar qualsevol tipus d'ocupació i filtrar els resultats per ubicació, data de publicació, categoria, horari o salari, entre altres paràmetres. Google Jobs també establirà alertes que avisaran a l'usuari cada vegada que detecti una nova oferta d'ocupació en la cerca que s'ha fet prèviament.

"Gairebé la meitat dels empresaris a Estats Units tenen problemes per trobar candidats per a posicions obertes", assenyala Pichai, afegint que "els sol·licitants d'ocupació no saben que hi ha una posició oberta propera a ells, perquè la naturalesa de les publicacions ha fet que els motors de cerca ho trobin difícil de classificar".

La presentació de la nova eina de l'empresa es va realitzar en el seu esdeveniment anual de desenvolupadors, Google I/O, que aquest any va donar gran importància a la tecnologia d'intel·ligència artificial. El desenvolupament de la IA de la companyia també estarà implementada en Google for Jobs, per la qual cosa l'eina serà la que recomani els millors treballs segons els paràmetres establerts anteriorment.

De moment, Google for Jobs només funcionarà a Estats Units, es desconeix si aquesta eina traspassarà les fronteres del país nord-americà per arribar als dispositius de la resta del món. 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.