Hi havia una vegada...

Quins materials es fan servir per construir cases? Quants milions de litres d’aigua consumim quan mengem un bistec? Quines són les característiques macroscòpiques dels cristalls? Aquestes són només algunes de les preguntes que poden sorgir de contes tan populars com ‘Els tres porquets’, ‘En Jan i la mongetera màgica’ o ‘La Ventafocs’ i que descobreixen la ciència i la tecnologia que amaguen moltes d’aquestes històries – i la mateixa vida real.

Encuriosir els més petits i poder-los-ho explicar no és senzill però l’exposició interactiva ‘Hi havia una vegada... Ciència i Contes’ ho aconsegueix. A través de diverses instal·lacions, jocs i propostes s’explora la ciència que hi ha amagada darrere del món fantàstic de deu contes clàssics de la literatura infantil.

És una exposició creada pel Pavlihâo do Conhecimento del Centre do Ciência Viva de Lisboa amb col·laboració de centres de recerca i institucions científiques portugueses. Ja l’han vista més de dos milions de persones i ha viatjat a diferents ciutats. Ara, i fins al maig de 2023, és a Barcelona, al Museu Blau.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.