HP anuncia el primer kit de desenvolupament obert de materials d'impressió 3D

HP Inc. segueix avançant en la seva plataforma oberta per a materials d'impressió 3D i en les aplicacions per a producció. D'una banda, la companyia americana ha anunciat el primer kit de desenvolupament obert per a la indústria de materials d'impressió 3D. Es tracta d'un MDK, sigles de Materials Development Kit (en català, Kit de Desenvolupament de Materials) que promet una extensa gamma de materials per als clients finals i un procés senzill d'anàlisi i certificació per als socis.

Aquest MDK, que sortirà al mercat al llarg d'aquesta primavera, és fruit d'una col·laboració amb SIGMADESIGN. Gràcies a aquest acord, les empreses seran capaces de provar els seus materials i veure si són compatibles amb les màquines 3D HP Jet Fusion abans d'enviar-los i certificar-los.

“HP està liderant l'evolució de la impressió 3D, des de la creació de prototips a la producció i SIGMADESIGN entén la importància de cada pas del procés de fabricació en aquest viatge”, comenta sobre aquest tema Bill Huseby, president i CEO de SIGMADESIGN. “Els materials són una part fonamental perquè una fabricació sigui reeixida”, diu Huseby, “i juntament amb la combinació de la plataforma oberta d'HP i la capacitat d'habilitar el control amb precisió a nivell voxel (la unitat equivalent a un píxel en 3D dimensions), ajudarà a accelerar la transformació digital d'aquest mercat de diversos bilions de dòlars”.

“Moltes companyies, grans i petites, no tenen la capacitat necessària per executar amb recursos interns la seva visió d'impressió 3D tan ràpid o tan àmpliament com desitjarien”, afegeix Huseby, que destaca la importància de “proveir eines de base de primera categoria com el MDK i una gran experiència en disseny per a organitzacions llestes per innovar emprant la tecnologia HP Multi Jet Fusion”.

D'altra banda, HP Inc. ha fet oficial el seu Laboratori de Materials i Aplicacions 3D, del que destaca que també és únic al món. Aquest laboratori està pensat per contribuir al desenvolupament, prova i lliurament de nous materials i aplicacions per a impressió 3D, i, en definitiva, a la innovació.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.