HP incorporarà a enginyers recent titulats de tota Europa

HP i la Fundació Universitat-Empresa (FUE) s’han unit amb l’objectiu de trobar el millor talent jove europeu. L'empresa nord-americana oferirà un contracte laboral de dos anys a l'àrea de Recerca i Desenvolupament a recent titulats de tota Europa, seleccionats a través del programa HP R&D Academy. Aquesta iniciativa té com a principal objectiu seleccionar i formar a graduats en Enginyeria Informàtica, Mecànica i Electrònica, sense experiència prèvia, i oferir-los una carrera professional en la companyia. El procés de selecció estarà liderat per la FUE i els interessats hauran de registrar la seva candidatura aquí  fins el 20 de juny de 2016.

Com serà el procés de selecció

Els enginyers hauran de demostrar el seu potencial des del principi mitjançant la realització de diferents proves online i l’execució d’una fase final presencial a les oficines d'HP a Barcelona, on hauran de posar en valor les seves habilitats i rebran formació in company a les mateixes oficines de l'11 al 15 de juliol de 2016. Els candidats hauran d'evidenciar competències com la passió per la tecnologia, nivell alt d'anglès, proactivitat, organització, responsabilitat i habilitats interpersonals.

Les activitats desenvolupades durant aquests dies seran en anglès i impartides per experts de primer nivell. Una vegada finalitzada aquesta setmana, els candidats més destacats s'incorporaran a HP amb un contracte laboral de dos anys en els quals gaudiran d'una experiència internacional i continuaran formant-se a través d'un Màster que l'empresa finançarà íntegrament.

La convocatòria es podrà seguir en els perfils de Twitter, Facebook, LinkedIn de la Fundació i a través del hashtag #HPAcademy els candidats podran fer les seves aportacions i preguntes.

TEXT: REDACCIÓ // FOTOGRAFIA: HP-FUE

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.