IQS Tech Factory porta per primer cop els seus projectes emprenedors al 4YFN

Aquest any, IQS Tech Factory, el centre d'emprenedoria d'IQS i la primera acceleradora de startups industrials d'Espanya, representarà l'emprenedoria industrial per primer cop en una de les àrees del 4YFN. Concretament, se situarà a l'illa O2 i acollirà durant tres dies a 10 startups industrials. Aquestes strartups presentaran les seves tecnologies físiques davant els assistents a la fira. Cadascuna de les empreses comptaran amb un estand propi i representaran diferents sectors com el de la salut, l’alimentació, l’automatització i robòtica, wearables, els esports, els béns de consum i l’energia i medi ambient.

Una de les deu startups és ABLE Human Motion, spin-off del Laboratori d'Enginyeria Biomecànica de la Universitat Politècnica de Catalunya. L'empresa treballa en el desenvolupament del primer exoesquelet d'ús domèstic, lleuger i econòmic que restaura la capacitat de caminar de persones amb lesió medul·lar de forma natural i intuïtiva.

També hi trobem la startup Colorsensing, la qual ha creat una etiqueta intel·ligent no invasiva que monitoritza l'estat de menjar envasat per reduir el seu rebuig i garantir-ne la qualitat.