La catalana Proton obté el Premi Emprenedor XXI en Tecnologies Industrials

Proton (Proton New Energy Future) ha obtingut el guardó en l'àmbit de Tecnologies Industrials en els Premis Emprenedor XXI que impulsa la Caixa. L’empresa catalana ha obtingut la distinció pel desenvolupament de la primera placa fotovoltaica de base biotecnològica que aconsegueix  un rendiment per sobre del 60% en dies ennuvolats.

Els Premis Emprenedor XXI, emmarcats en el pla Caixa Capital Risc i coatorgats pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat a través d’Enisa, tenen com a objectiu identificar, reconèixer i acompanyar les empreses amb més potencial de creixement d’Espanya. Des de la seva creació fa deu anys, hi han concorregut 5.210 empreses de nova creació, s’hi han invertit 4,3 milions d’euros i  han estat premiades 289 empreses.

La solució tecnològica promoguda per Proton és capaç de subministrar electricitat en els països emergents sense necessitat d'instal·lar una xarxa elèctrica. Els mòduls fotovoltaics biotecnològics proporcionen més energia en totes les condicions meteorològiques ja que utilitzen un rang diferent de l'espectre de llum.

A banda de Proton, els Premis Emprenedor XXI també van guardonar Avizorex Pharma, Geoblink, Waynabox, BioNostrum Pest Control. Els guanyadors de cada sector van obtenir una aportació econòmica de 25.000 euros i l'accés gratuït als Peer-to-Peer Advisory Board durant mig any. L’accés implica reunions mensuals dirigides per un coach amb l'objectiu d'acompanyar els directors generals de les empreses en la definició de les estratègies de creixement. 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.