La fundadora de Synergic Partners inaugura l'IQS Tech Fair

Carme Artigas, escollida el mes de novembre passat com una de les trenta directives més influents a nivell internacional en el rànquing “The 30 Most Influential Women in Business” elaborat per la revista nord-americana “Insight Success”, va donar el tret de sortida a la IQS Tech Fair celebrat a l’Institut Químic de Sarrià amb l’exposició pública de divuit empreses emergents que compten amb l’assessorament de la institució.

La directora general i fundadora de Synergic Partners, companyia especialitzada en big data i ciència i enginyeria de dades adquirida per Telefónica el 2015, va fer una la xerrada inaugural en la qual va analitzar la situació de la indústria en un món exponencial i canviant, situant la intel·ligència artificial, el big data i la hiperpersonalització com les principals eines de l’actual revolució industrial. Artigas va voler animar els emprenedors a continuar treballant per desenvolupar projectes tot destacant el moment actual com l'època dels creadors, els fabricants i els inventors.

Artigas compta amb més de 20 anys d'experiència a l'àrea de les telecomunicacions i de la indústria tecnològica. Actualment és membre de la Comissió de Tecnologia i Innovació de la patronal CEOE i de l’Industry Affiliate Council del Data Science Institute de la Universitat de Columbia a Nova York.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.