La Intel·ligència Artificial ajudarà a incrementar els beneficis empresarials

La Intel·ligència Artificial serà un camp molt important en el creixement empresarial, segons conclou l'últim estudi que ha realitzat la firma consultora Accenture en col·laboració amb Frontier Economics, el qual també assegura que per a l'any 2035 s'espera que aquest sector ajudi a què els beneficis de les empreses pugin un 38%.

L'anàlisi d'Accenture xifra en 14.000 bilions de dòlars el creixement en el valor de les empreses que pot aportar la Intel·ligència Artificial el 2035, en 16 indústries de 12 economies del món.

Així mateix, apunta que quan la Intel·ligència Artificial s'integra en l'economia, les taxes de creixement poden ser un 1,7% més elevades que si prescindeixen d'ella.

Pel que fa a les previsions de creixement d'ingressos que aportarà la Intel·ligència Artificial per 2035 dividides per indústries, Informació i Comunicacions serà la que més avanci amb una alça del 4,8%.

El seguiran Producció i Serveis Financers, que tindran uns increments del 4,8 i 4,3%, respectivament, seguits de venda a l'engròs i retail, que tindran un 4%, la mateixa xifra que registrarà Transport i emmagatzematge.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.