La UPC impartirà un nou grau en Enginyeria d’Automoció a partir del curs 2017-2018

L’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) impartirà el nou grau en Enginyeria d’Automoció i, a partir del quart curs, tindrà lloc tant en aquest centre com a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB). El grau compta amb el suport del Clúster de la Indústria d’Automoció a Catalunya, s’impartirà en part en anglès i completa l’aposta de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) per formar diferents perfils professionals en un dels sectors industrials més estratègics a Catalunya.

Amb aquest nou grau, el rector Enric Fossas ha manifestat que la UPC "posa de manifest i referma el compromís amb el teixit territorial de Catalunya i contribueix a posicionar l'EPSEM en alguns àmbits, en aquest cas en el de l'automoció", un sector on es preveu una demanda anual de 70 enginyers fins al 2030.

El contingut del nou grau en Enginyeria d’Automoció, de 240 ECTS i que s’impartirà en part en anglès, cobrirà tant el desenvolupament del producte com l’estudi i l’anàlisi del procés de fabricació, oferint també els coneixements necessaris de gestió empresarial que demana el sector. Permetrà a l’estudiant cursar quart curs tant a l’EPSEM com a l’ETSEIB, on actualment s’imparteix el màster universitari en Enginyeria d'Automoció, que completa l’itinerari acadèmic i competencial del nou grau. Aquest màster, que té una gran demanda, forma des del curs 2012-2013 enginyers i enginyeres d’automoció amb un nivell de competències elevat per poder donar resposta a les necessitats d’aquest sector industrial i els seus grans reptes: combustibles alternatius, vehicles híbrids, vehicles elèctrics i ajudes intel·ligents a la conducció entre d’altres. 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.