La UPC, primera universitat espanyola en Enginyeria i Tecnologia

La Universitat Politècnica de Catalunya se situa com la 20a millor universitat del món en Arquitectura i Entorn Construït, la 2a en Enginyeria Civil i Estructural i la 46a en la d'Enginyeria de Telecomunicació, Elèctrica i Electrònica, segons l'edició del 2021 del QS World University Rankings by Subject (QSWUR by Subject).

En el camp de l'Enginyeria i Tecnologia, la UPC escala posicions i passa de ser la 76a millor universitat del món a ser la 67a en una classificació que lidera el Massachusetts Institute of Technology (MIT), la Stanford University i la University of Cambridge.

La universitat també apareix entre les 150 millors del món en les disciplines Art i Disseny; Ciències Ambientals, i Estadística i Investigació Operativa, i en el lloc 123 en la disciplina de Matemàtiques. En les disciplines d’Enginyeria Química, Ciències de la Terra i del Mar, i Ciència dels Materials, la UPC se situa entre el rang 151-200. La UPC colidera el panorama estatal en Art i Disseny, Ciència dels Materials, Ciències Ambientals, i Estadística i Investigació Operativa. Alhora, obté posicions destacades en Física i Astronomia, i Agricultura i Ciències Forestalsi en Administració d’Empreses.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.