L'AMCTAIC atorga els Premis Bonaplata 2015

L’AMCTAIC (Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya) ha atorgat els premis Bonaplata 2015, uns guardons que han posat de manifest el Patrimoni Industrial Tècnic i Científic. També s’han donat els Premis Bonaplata per a Joves, que pretenen fomentar l’esperit de recerca i innovació entre les capes joves de la població, recerca en els camps de l’arqueologia industrial, la història industrial i l’antropologia històrica de la industrialització de la societat catalana.

La seu del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya ha estat l’ubicació escollida per acollir aquests premis presidits pel Director del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, Jaume Perarnau i Llorens; el President de l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya;  el President de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, Jordi Renom; i el Director RSC de la Caixa d’Enginyers, Victor Cardona.

En el document adjunt podeu veure el nomenament de tots els guardonats i l'explicació dels seus projectes.

[[{"type":"media","view_mode":"media_link","fid":"383","attributes":{"alt":"","class":"media-image","typeof":"foaf:Image"}}]]

TEXT: REDACCIÓ // IMATGE: AMCTAIC

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.