L'aplicació efectiva de les tecnologies 4.0

Les noves tecnologies basades en IoT i IA, ofereixen totes les possibilitats per a transformar les plantes de producció en Smart Factories. Per aconseguir un augment de productivitat d'un 20% a un 30% extra.

Aplicant de forma efectiva les tecnologies 4.0 es pot aconseguir: reducció de totes les activitats repetitives sense valor afegit, augment de la qualitat en origen, reducció dels inventaris i millora en totes les àrees de l'empresa. Per reduir els costos entre un 10% a un 15% extra.

Després de la crisis de la COVID-19, totes les empreses buscaran activitats per a compensar la baixada de vendes i reduir les pèrdues degudes a cada situació. I, l'ús de les noves tecnologies serà un factor d'èxit si es realitza correctament.

Per aplicar adequadament les noves tecnologies, és necessari entendre la situació de l'empresa i definir quins projectes es poden posar en marxa per aconseguir el màxim estalvi de costos.

El curs d'Aplicació efectiva de les tecnologies 4.0, ensenya quins factors s'han de tenir en compte a l'introduir un projecte basat en IoT o IA, per aconseguir la reducció de costos a les empreses.

La clau no resideix en la tecnologia, sinó en l'anàlisi de les aplicacions òptimes per aconseguir els resultats, la correcta definició del projecte i l'adequada organització que lideri aquest projecte.

Al seu dia, es van introduir moltes noves tecnologies per a millorar i automatitzar molts processos productius: neumàtica, PLC, sistemes de visió artificial, sistemes de simulació. Ara, el canvi és un pas més en l'ús de les tecnologies per a aconseguir ser més competitiu.

El curs es basa en un projecte real dut a terme en una empresa de referència a Catalunya.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

industria40https://www.eic.cat/