“L’eficiència en la producció és el que marca la diferència”

Krontime ha desenvolupat un software destinat a optimitzar la feina dels enginyers de procés a les empreses. A més, permet assolir elevats nivells d’eficiència en la producció i, per tant, incrementar la competitivitat.

L’?enginyer industrial Jordi Portella, cofundador i director general de Krontime, defineix la seva empresa com a “editora de software que ofereix solucions d’eficiència en el procés productiu i eficàcia dels llocs de treball”. Portella i el seu soci, el matemàtic Jordi Godàs, comanden un equip de vuit professionals (enginyers i desenvolupadors informàtics) que, des de l’any 2010, ajuden a tota mena d’empreses, entre les quals algunes multinacionals amb factories a més de trenta països, a ser més pràctiques i ràpides en els processos de presa de decisions i la seva aplicació, la qual cosa permet assolir notables millores en competitivitat.

Segons Portella, “a les empreses, els enginyers perden molt de temps en la cerca d’informació o l’elaboració d’informes, perquè no hi ha una base de dades intel·ligent i comuna que sistematitzi tot el know-how de la companyia i que estigui a l’abast”. El director general afegeix: “Si no tens el talent guardat i correctament arxivat, corres el perill de perdre feina, projectes, etc. Per tant, es tracta de treure més rendiment sense invertir més del que tens. És a dir, pensar i planificar correctament i amb eficàcia”.

La solució que proposa Krontime, segons explica la seva documentació corporativa, permet, entre d’altres, reduir fins un 40% el temps d’aplicació de canvis en les cadenes de muntatge o un 50% de temps de feines administratives. El consultor d’aplicacions per a clients, Joaquim Lambert, explica: “Krontime no inventa noves tecnologies". 

Escoltem els clients i els aportem un pla, utilitzant programari ja existent, que cobreix les seves necessitats.

La llista de clients satisfets de Krontime, cada vegada més llarga, inclou des d’empreses del sector de l’automoció fins a companyies dedicades a la producció tèxtil, hospitals, construcció, fabricació d’electrodomèstics, etc. I Portella explica: “El nom de la nostra empresa deriva del concepte gestió de la temporalitat. En som experts i volem convertirnos en el principal referent d’aquesta matèria”. I sembla que van per bon camí. De moment, estan a punt de traslladarse a un local nou, més gran, a Barcelona, i estan ampliant el seu radi d’acció amb activitats a Turquia i França.

 

TEXT Montser P. Creus
Foto: Arxiu


CONTACTE 

Krontime S.L.
www.krontime.com
c/Llacuna, 162
08018 Barcelona
935 793 140
marketing@krontime.com
@krontime

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.