L'empresa Ohpen duplicarà la plantilla a Barcelona

L'empresa dels Països Baixos Ohpen preveu crear una trentena de nous llocs de treball al centre de desenvolupament de tecnologia 'software' per al sector financer, a Barcelona. Aixi, duplicarà la plantilla actual que la companyia, amb seu a Amsterdam i establerta a Barcelona el 2017, té a Barcelona. Actualment, 22 persones treballen en aquesta seu de l'empresa, l'única oficina d'Ohpen al sud d'Europa, que proveeix serveis al núvol per a la banca.

La plataforma d'Ohpen permet gestionar comptes d'estalvi i inversió per a empreses com ara bancs, institucions bancàries o sector de les assegurances d'una manera més eficient. Recentment, l'empresa s'havia traslladat a unes noves oficines del Passeig de Gràcia, de 450 metres quadrats, des d'on treballen el desenvolupament de projectes d'enginyeria de software i innovació. L'empresa busca ampliar la plantilla amb enginyers, analistes de negoci i experts en control de qualitat i experiència d'usuari.

Segons el CEO d'Ohpen, Matthijs Aler, l'empresa es va establir a la capital catapana per la presència de ''bones universitats'', la disponibilitat de professionals ''altament qualificats'' i pel fet que Barcelona estava convertint en un ''hub tecnològic d'excel·lència''. Per Aler, Barcelona és una ciutat ''vibrant i molt atractiva'' i per això han decidit reforçar l'equip.

Ohpen, fundada l’any 2009, compta globalment amb 150 treballadors a les oficines d’Amsterdam i Barcelona.  L'empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.