UPC ecoRacing competirà a Suïssa, Països Baixos i Catalunya aquesta temporada

Després de classificar-se per quatre competicions internacionals en els 'quiz' de la Formula Student 2020, l'equip UPC ecoRacing de l'ESEIAAT ha decidit que participarà al Formula Student Netherlands i al Formula Student Switzerland, a més de competir també al Circuït de Barcelona-Catalunya.

Segons ha explicat als Fulls d'Enginyeria, Isaac Puig, del departament de Màrketing,els objectius de l'equip fixats a l'inici de temporada eren fixar tres competicions i han escollit en funció dels interessos de l'equip. Puig, que ha explicat que també van aconseguir un top1 a Txèquia i un top 13 a Hongria, reconeix estar ''molt satisfet'' amb els resultats obtinguts i confien en poder  ''prolongar-los a pista''.

Com a novetat UPC ecoRacing es presentarà amb un nou monoplaça, ara en procés de fabricació, que pot competir tant en la categoria de vehicle elèctric (a Suïssa i Països Baixos) com en la categoria de vehicle autònom (a Espanya). Puig ha reconegut que és un vehicle ''més versàtil'' que el que havien fet fins ara. Calculen que cap el mes de maig ja podran presentar-lo oficialment.

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.