L’equip UPC ecoRacing guanya la Formula Student de Suïssa

L’equip de motorsport UPC ecoRacing, format per estudiants de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), ha guanyat la Formula Student Switzerland aquest cap de setmana passat. Amb un vehicle 100 % elèctric, els de Terrassa han pujat al pòdium aconseguint la victòria al Cost & Manufacturing, la segona posició al Business Plan i la 3a posició al Design Event.

Aqueta és la segona competició en què han participat aquest 2021, ja que només una setmana abans havien participat al Formula Student Netherlands. Allà, van aconseguir situar-se entre els cinc millors a la prova d’acceleració i entre els cinc millors a la prova de volta ràpida. A més, van ser l’únic equip en aconseguir passar la inspecció tècnica al primer intent, ja que ho van fer en menys de 90 minuts, i a la prova de resistència també van ser dels pocs equips que la van poder acabar. Així ho ha explicat als Fulls d’Enginyeria, Isaac Puig, del departament de Màrketing de l'equip, van poder demostrar tenir “un cotxe no només ràpid sinó també fiable”.

Aquest mes d’agost participaran a la Formula Student Spain, a Montmeló, on competiran amb el primer vehicle autònom d’UPC ecoRacing, l’ecoRD. Puig admet que serà una “competició difícil” perquè només vuit dels 26 membres de l’equip hi podran assistir presencialment, però no per això menys motivadora. “Hi anirem amb la màxima preparació per aconseguir el millor resultat possible”, diu Puig.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.