Les oportunitats en el sector de les ciències de la vida i la salut se citen a Biocat

L’edició d’aquest any del Fòrum de la BioRegió de Catalunya, que es portarà a terme el pròxim 25 de novembre al Palau de Congressos de Catalunya, reunirà, en la desena edició, els agents que integren l’ecosistema català de ciències de la vida i la salut. L’objectiu de la cita és reflexionar sobre els reptes i les oportunitats que es presenten en l’entorn actual de canvi i transformació sectorial.

Durant la trobada, experts internacionals presentaran experiències de col·laboració publicoprivada i explicaran les tendències i el futur de la biofarmàcia, la tecmed i la digital health en un escenari mundial caracteritzat per la incertesa econòmica, la volatilitat dels mercats, els canvis de regulació i l’increment de la demanda d’innovació i creació de valor. Cada taula abordarà un tema transversal prioritari per a la BioRegió de Catalunya.
El Fòrum es va celebrar de manera consecutiva entre 2008 i 2011. L’última edició va reunir més de 450 directius i professionals. En la trobada d’enguany s’espera aplegar el líders d’opinió locals i internacionals, ja que, per primer cop, la reunió estarà oberta a públic internacional.


Crear valor en un entorn canviant, el leitmotiv del programa
El programa del Fòrum ofereix una visió global, profunda i necessària vers les tendències actuals i els reptes futurs del sector de la salut. BioCat és una cita imprescindible per posar-se al dia, descobrir noves maneres de crear valor, identificar oportunitats de negoci i guanyar competitivitat. S’ha concebut perquè els assistents puguin inspirar-se amb les experiències aplicables al seu model de negoci i, alhora, augmentar el coneixement sobre els avanços de la indústria de la mà dels millors experts internacionals.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.