L'Escola de l'Aigua fa deu anys

L'Escola de l'Aigua celebra deu anys. Des de la seva fundació l'any 2012, s'ha establert com un referent en l'educació en la formació contínua en matèria d'aigua i medi ambient. L'escola ofereix programes en col·laboració amb centres educatius reconeguts desenvolupant el talent com a generador d'oportunitats i de millora social.

Durant l'acte de celebració al Museu de les Aigües d'Agbar, el president d'Agbar, Àngel Simon, ha declarat que les empreses "necessitem el coneixement expert i el talent més preparat per fer front als desafiaments globals presents i futurs". El president posa èmfasi en l'educació com a pilar fonamental per al progrés, la qual ha estat un "element definitori de la identitat i estratègia de la companyia". En la celebració, també ha participat el secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Albert Castellanos,

L'Escola de l'Aigua és la institució especialitzada en formació en l'àmbit de l'aigua i sostenibilitat del grup Agbar. El seu objectiu és formar a professionals del sector mitjançant un alt nivell de competència i rigorositat a través de l'aprenentatge continu. Actualment, el propòsit principal de l'organització és contribuir al concert global per a la consecució dels ODS de les Nacions Unides.

La història de la institució ha demostrat que l'escola ha hagut adaptar-se a les exigències del mercat i a les diferents transformacions socials. D'aquesta manera han aplicat les eines que ofereixen les noves tecnologies en el seu sistema d'aprenentatge. Des del 2015 aposta per la formació en línia, oferint una educació completa a través de diferents canals i formats, generant continguts com els cursos MOOC i la nova plataforma NEREXA, amb la qual busca entregar una experiència personalitzada a l'estudiant. Aquests cursos han estat seguits per més de 25.000 estudiants procedents de 38 països.

Formació de líders per la transició verda

Així mateix, s'han centrat a enfocar l'educació en matèria ambiental i de digitalització, temes de gran interès públic, a causa del seu compromís per la innovació i les problemàtiques actuals. El Postgrau de Desenvolupament Directiu en Negocis Sostenibles, desenvolupat en col·laboració amb la UPF Barcelona School of Management | UPF-BSM (UPF-BSM) o el Màster en Tecnologia i Gestió de l'Aigua en col·laboració  amb la UPC són exemples dels programes que ha engegat la institució al llarg de la seva trajectòria. La institució també ha participat en la definició de cicles formatius específics del sector, ha promogut l'acreditació de competències professionals, i ha gestionat programes educatius a escoles, a més de desplegar campanyes de sensibilització per a la ciutadania.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.