L’Estat Espanyol concedirà 97,5 milions d’euros en préstecs a la Indústria 4.0

El Govern Espanyol, a través del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, invertirà 97,5 milions en préstecs amb un 0% d’interès per a promoure la digitalització entre les empreses espanyoles que tenen caràcter industrial i que aborden temàtiques com plataformes col·laboratives, fabricació additiva, robòtica avançada o embedded systems.

Segons han anunciat els seus responsables, es concediran ajudes per un total de 97,5 milions d'euros a projectes vinculats al que es coneix com Indústria 4.0. Des del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme han manifestat que els projectes que es beneficiaran d'aquest impuls econòmic tindran a veure amb la investigació, el desenvolupament experimental o, directament, amb la innovació.

Aquestes ajudes es materialitzaran en forma de préstecs amb un interès del 0%, que els beneficiaris estan obligats a retornar abans de superar els 10 anys, amb 3 de carència. "El volum de les ajudes dependrà de la dimensió de l'empresa, així com de la tipologia del projecte que es presenti", assenyala l'organisme encarregat de gestionar aquesta iniciativa. Com a requisit, tota empresa industrial interessada en acollir-se a aquests préstecs ha d'haver estat fundada abans de l'any 2013.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.