L’SpaceX tornarà a intentar aterrar sobre el mar

Ja fa un mes que l’SpaceX va protagonitzar el seu darrer intent d’aterrar el coet Falcon 9 v1.1 sobre una plataforma flotant a l’aigua. Aquest intent va estar a punt de ser fructífer però una errada en el sistema de desplegament d’una de les potes no ho va permetre.

Si bé és cert que s’ha aconseguit aterrar amb èxit sobre terra, també ho és que el Falcon 9 v1.1 ha sumat tres fracassos en els seus intents d’aterrar sobre una plataforma robòtica instal·lada sobre el mar.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"496","attributes":{"alt":"","class":"media-image","style":"line-height: 1.538em;","typeof":"foaf:Image"}}]]

El proper dimecres 24 de febrer hi haurà un nou intent: SpaceX llançarà un nou coet Falcon 9 v1.1.  En aquesta ocasió, la missió consistirà a posar en òrbita un nou satèl·lit de comunicacions a 35.000 quilòmetres d’alçada sobre l’equador. A causa de l’alçada que agafarà el Falcon 9 v.1.1, aquest coet no podrà tornar a la base a la costa de Florida ja que no disposarà de combustible. 

TEXT: REDACCIÓ // FOTOGRAFIA: SPACE X 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.