Mercedes-Benz finança un programa amb start-ups per resoldre el transport d'"última milla"

La divisió de furgonetes de la multinacional automobilística alemanya ha posat en marxa el programa Mercedes-Benz Start-up Advance Vans amb l'objectiu de col·laborar amb empreses emergents espanyoles en el desenvolupament de solucions TIC —de programari o maquinari— que resolguin les necessitats futures del transport d'"última milla" de mercaderies i persones en tres àmbits: l'espai de càrrega, l'internet de les coses i el transport compartit.

El programa, amb una dotació de fins a 500.00 euros, tanca el termini de presentació de candidatures el 15 gener 2017. La idea principal és ajudar les empreses a desenvolupar i fer realitat les idees de transport, com ja va fer amb la iniciativa Vision Van, i finançar el codesenvolupament d'idees en prototips, creant noves associacions a llarg termini per impulsar les idees més innovadores. Mercedes no reclamarà cap acció de la companyia i en compartirà els drets de propietat intel·lectual. El programa s'orienta a start-ups que ja compten amb una prototip que s'ajusti o es pugui ajustar als tres àmbits en què es centra la iniciativa. 

NOTA:

La subcomissió de Logística dels EIC ha desenvolupat els darrers anys dues jornades on s’ha tractat la temàtica de l’«última milla»:

http://www.eic.cat/noticies/distribucio-capillar-urbana-seu-eic

http://www.eic.cat/noticies/que-fem-amb-distribucio-capillar-lultima-milla

 

 


 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.