Neix Digital Catalonia Alliance, per aglutinar i accelerar el sector tecnològic

La Digital Catalonia Alliance (DCA) és una nova iniciativa del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori que aposta pel desenvolupament de tecnologies digitals avançades com la IoT, Drons, Ciberseguretat, Intel·ligència Artificial i NewSpace per fer créixer el pol tecnològic i digital de Catalunya. LA DCA aglutina els principals sectors tecnològics emergents del territori amb l’objectiu d’impulsar-ne el creixement i col·laborar en la seva consolidació i un dels principals objectius és impulsar la creació de nous nínxols empresarials basats en el talent, l’emprenedoria i la innovació digital.

Els serveis que ofereix la Digital Catalonia Alliance són la creació d’oportunitats de negoci per a les empreses de l’àmbit tecnològic, la connexió amb clústers i hubs europeus, així com l’accés a coneixement, tecnologia i infraestructures. La DCA també ofereix assistència en matèria d’ajuts, cupons per a projectes europeus i cobertura de necessitats de finançament en R+D+I o de noves oportunitats de mercat i fomentarà la participació dels seus membres en fires i congressos tecnològics.

El secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer, ha presentat aquest dilluns la DCA amb la participació del director general d’Innovació i Economia Digital, Dani Marco. Ferrer ha remarcat que el sector digital és el “principal motor de la nostra economia” i amb iniciatives com la Digital Catalonia Alliance es vol accelerar el seu creixement i generar més “ocupació de qualitat” a Catalunya. Així mateix, Ferrer demana a totes les empreses i entitats vinculades la seva complicitat i el seu suport a la nova aliança del sector.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.