Nova edició del ‘Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal’

La Fundació Caixa d'Enginyers obre el termini d'inscripció per a la 6ª edició del 'Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal', un concurs que impulsa el desenvolupament de projectes emprenedors en fase inicial i que aquest any compta amb una dotació econòmica de 15.000€ per a la idea guanyadora. 10.000€ s'atorgaran en el moment que es conegui el projecte guanyador i aquesta edició, com a novetat, 5.000€ addicionals si el guanyador constitueix l'empresa en els 12 mesos següents a rebre el premi. L'objectiu del premi és donar suport a l'emprenedoria d'impacte social i contribuir a transformar idees de negoci en empreses. L'edició de 2022 va rebre 126 candidatures.

 El premi deu el seu nom a Isabel de Portugal Trabal i Tallada, que va formar part del grup fundador de Caixa d'Enginyers, sent la primera dona presidenta de l’Entitat, del 1991 al 2007, i Presidenta d'Honor del 2007 al 2014. Pionera i innovadora i fervent lluitadora per els drets de la igualtat de gènere, Isabel P. Trabal va ser la primera dona “enginyer” a Catalunya i la segona a Espanya. 

Segons explica Iñaki Irisarri, responsable de la Fundació, amb el premi es vol donar suport "perquè els projectes i les idees dels emprenedors del país puguin ser una realitat". Per Irisarri, d'aquesta manera, es pot ajudar a "millorar la qualitat de vida de les persones, promovent a la vegada el desenvolupament sostenible". 

El 'Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal' compta amb un Comitè de Selecció encarregat d'avaluar la viabilitat de cada projecte i de seleccionar els 10 finalistes, que rebran mentories individuals i en grup, en què acabaran de definir les seves idees de negoci durant els dos mesos següents a l'enviament dels projectes. Tots els treballs presentats seran avaluats pel Comitè de Selecció amb la informació del formulari d'inscripció, el Business Model Canvas de la seva idea de negoci.

El nom del projecte guanyador es farà públic durant el mes de juliol del 2023. El termini per presentar candidatures és el 28 d'abril de 2023. Les bases es poden consultar en aquest web

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.